Ski verhuur Ski-rental

Skiverhuur - Tot 40% korting

Online skihuuraanbod

Ski-rental heeft het grootste aanbod en de ruimste keuze in ski- en snowboardverhuur en Europa en in Noord-Amerika:

  • Winkels in de belangrijkste Europese, Amerikaanse en Canadeese skioorden
  • De meest recente ski's en snowboards op de markt
  • Al onze ski's en snowboards worden gerecycled

Skiverhuur Nauders

Het skioord Nauders verwelkomt op 1395 meter hoogte zijn bezoekers en biedt hen een onvergetelijk verblijf in de bergen! De aangeboden 70 km pistes dekken een oppervlakte die zich over een hoogteverschil van meer dan 1450 meter uitstrekt tot de grote vreugde van iedereen. Hoewel het oord volledig uitgerust is met kanonnen, zijn de sneeuwvoorwaarden en -kwaliteit uitstekend in dit deel van Oostenrijk. Natuurlijk worden u ook andere activiteiten aangeboden, zoals valschermzweven, skijoering (door een paard getrokken ski), tochten met sneeuwschoenen op de afgebakende paden, een grote rodelbaan, een welzijn- en spa & sauna-ruimte om u te ontspannen na de dag, enz. Nauders is ook in de zomer een zeer actief oord! In het nieuwe Nauderix-park zult u veel plezier in gezin beleven met de waterspellen en -parcours tot grote vreugde van jong en oud! U kunt tenslotte ook de geneugten van het mountainbiken, de sensatie van het klimmen, de ontspanning van het vissen en nog veel meer activiteiten ontdekken!

Hoogte: Min: 1394 m - Max: 2850 m
Aantal pistes: --131610
Aantal ski-liften: 15
kms pistes: 111
kms van Nordic Ski pistes: 70
1. BESTEMMING
2. HUURDATA
Skihuur t/m vrijdag  
Mogelijkheid om het materiaal de dag ervoor op te halen (vanaf 17:00 uur)
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

U heeft een promo-code

Met uw promotiecode geniet u van een extra korting op de online skiverhuur.


 
Veilig betalen
Betalingsmethoden: payment

Skiverhuur Nauders:

Ski huur van top Europees skistation

Alpe d'Huez, Arc 1800, Arc 2000, Avoriaz, Belle Plagne, Chamonix, Courchevel 1850, Flaine, Les Deux Alpes, Meribel Centre, Meribel Mottaret, Morzine, Tignes, Val d'Isere, Val Thorens, La Clusaz, Les Menuires, Les saisies, Megeve, Montalbert, Orcieres Merlette, Plagne Bellecote, Risoul, Serre Chevalier, Valmeinier, Valmorel

Verhuur ski-uitrusting met Ski Rental Nauders

U hebt een skiverblijf geboekt in een Europees skistation dat behoort tot het Ski Rental-netwerk ?

Bij uw aankomst in het station nodigen we u uit in onze Ski Rental-winkel aan Nauders . En als u zich op dat moment nog niet al te best kunt oriënteren, bekijk dan het interactief plan dat wij u aanbieden. Zo weet u perfect waar u verblijft en waar onze winkel zich bevindt.

Goedkoop skihuur aan Nauders

U wilt uw ski's huren nog voor u naar de bergen vertrekt aan Nauders? Ski Rental biedt u de kans om online uw skimateriaal te kiezen uit een zeer groot assortiment. Bij aankomst op uw bestemming kunt u het ophalen in een skiverhuurwinkel ann Nauders die behoort tot het netwerk. Een zeer praktische, maar ook voordelige oplossing : wij bieden u immers een zeer aantrekkelijke korting op de huurtarieven voor ski's in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of Italië. Bekijk de aangeboden formules online en maak de juiste keuze !

Snowboardverhuur Nauders

Wilt u uw verblijf in de bergen goed voorbereiden en kostbare tijd winnen bij uw aankomst in het station aan Nauders? Wacht niet langer en surf naar de Ski Rental-site om online een snowboard te huren. Ontdek onze verschillende gamma's snowboardmateriaal en kies de plank die het best is afgestemd op uw niveau. Profiteer van een bijzonder aantrekkelijk huurtarief en van de tips van een ervaren deskundige bij de overhandiging van uw ski materiaal in het station. De keuze van uw materiaal kan bepalen of uw verblijf een succes wordt of niet. Besteed er dus voldoende aandacht aan. Laat uw vakantie niet bederven, vertrouw op Ski Rental !