Ski verhuur Ski-rental

Skiverhuur - Tot 40% korting

Online skihuuraanbod

Ski-rental heeft het grootste aanbod en de ruimste keuze in ski- en snowboardverhuur en Europa en in Noord-Amerika:

  • Winkels in de belangrijkste Europese, Amerikaanse en Canadeese skioorden
  • De meest recente ski's en snowboards op de markt
  • Al onze ski's en snowboards worden gerecycled

Skiverhuur Saalbach

Mondaine bestemming bij uitstek, is Saalbach een luxueus en tegelijk populair ski-dorp. Voornamelijk autovrij oord, biedt het u alle in dit soort bestemmingen gezochte faciliteiten: Hoogwaardige logies-accommodaties, afterski etablissementen die voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende klanten die de streek bezoeken evenals een indrukwekkende veelzijdigheid aan skipistes die de aanhangers van glij-sensaties van alle horizonten zullen verrukken. Uitverkoren bestemming voor jongeren die sensaties zoeken, of het nu op de ski- of danspiste is, heeft het oord als motto: Lange pistes, korte nachten! Daarom biedt Saalbach 200 km pistes voor alle niveaus bediend door 18 stoeltjesliften , 17 kabelbanen en een twintigtal sleepliften. Op vlak van afterski kunt u kiezen uit de 68 restaurants, 114 bars en cafés, 15 discotheken en een casino. Het oord doet ook niet onder on gebied van logies: 72 hotels met een capaciteit van meer dan 8000 bedden!

Hoogte: Min: 1000 m - Max: 2100 m
Aantal pistes: --909515
Aantal ski-liften: 55
kms pistes: 200
kms van Nordic Ski pistes: --
1. BESTEMMING
2. HUURDATA
Skihuur t/m vrijdag  
Mogelijkheid om het materiaal de dag ervoor op te halen (vanaf 17:00 uur)
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

U heeft een promo-code

Met uw promotiecode geniet u van een extra korting op de online skiverhuur.


 
Veilig betalen
Betalingsmethoden: payment

Skiverhuur Saalbach:

Ski huur van top Europees skistation

Alpe d'Huez, Arc 1800, Arc 2000, Avoriaz, Belle Plagne, Chamonix, Courchevel 1850, Flaine, Les Deux Alpes, Meribel Centre, Meribel Mottaret, Morzine, Tignes, Val d'Isere, Val Thorens, La Clusaz, Les Menuires, Les saisies, Megeve, Montalbert, Orcieres Merlette, Plagne Bellecote, Risoul, Serre Chevalier, Valmeinier, Valmorel

Verhuur ski-uitrusting met Ski Rental Saalbach

U hebt een skiverblijf geboekt in een Europees skistation dat behoort tot het Ski Rental-netwerk ?

Bij uw aankomst in het station nodigen we u uit in onze Ski Rental-winkel aan Saalbach . En als u zich op dat moment nog niet al te best kunt oriënteren, bekijk dan het interactief plan dat wij u aanbieden. Zo weet u perfect waar u verblijft en waar onze winkel zich bevindt.

Goedkoop skihuur aan Saalbach

U wilt uw ski's huren nog voor u naar de bergen vertrekt aan Saalbach? Ski Rental biedt u de kans om online uw skimateriaal te kiezen uit een zeer groot assortiment. Bij aankomst op uw bestemming kunt u het ophalen in een skiverhuurwinkel ann Saalbach die behoort tot het netwerk. Een zeer praktische, maar ook voordelige oplossing : wij bieden u immers een zeer aantrekkelijke korting op de huurtarieven voor ski's in Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of Italië. Bekijk de aangeboden formules online en maak de juiste keuze !

Snowboardverhuur Saalbach

Wilt u uw verblijf in de bergen goed voorbereiden en kostbare tijd winnen bij uw aankomst in het station aan Saalbach? Wacht niet langer en surf naar de Ski Rental-site om online een snowboard te huren. Ontdek onze verschillende gamma's snowboardmateriaal en kies de plank die het best is afgestemd op uw niveau. Profiteer van een bijzonder aantrekkelijk huurtarief en van de tips van een ervaren deskundige bij de overhandiging van uw ski materiaal in het station. De keuze van uw materiaal kan bepalen of uw verblijf een succes wordt of niet. Besteed er dus voldoende aandacht aan. Laat uw vakantie niet bederven, vertrouw op Ski Rental !