Ski verhuur Ski-rental

Skiverhuur in Europa voor kortingsprijzen - Boek uw ski's online !

Skiverhuur | Ski-Rental.nl

Het huren van ski's doe je best niet al te lichtzinnig: het welslagen van je wintersportvakantie hangt er immers van af!

Als je zeker wil zijn van een geslaagde sneeuwvakantie doe je best beroep op de ervaren specialisten van Ski Rental om de (ski-)schoen te vinden die jou het beste past.

Skiverhuur - Ski Rental

Natuurlijk vind je er ook alle andere materiaal om de bergen in te trekken. De Ski Rental-winkel in je skistation – en dus aan de voet van de pistes – heeft een uitgebreide keuze aan ski's en snowboards voor alle niveau's en leeftijden. Je vindt er ook alle mogelijke materiaal: skipakken, skistokken, helmen voor de kleintjes, sleeën of sneeuwschoenen.

Het dynamische en vriendelijke team van je Ski Rental-winkel is speciaal opgeleid om je een persoonlijke en hoogstaande dienstverlening te geven. We bekijken samen met jou wat je noden, je niveau en je lichaamsconditie zijn. Zo vinden we samen uit welke ski's het beste passen bij je noden en je budget.

Wij hebben het allerrecentste en zo goed als nieuwe materiaal van de grootste gespecialiseerde merken (Salomon, Rossignol, Roxy en voor de snowboards Burton). Bovendien letten wij erop dat de prijzen voor iedereen betaalbaar zijn... Dankzij de Ski Rental-winkels komen de beste ski's binnen ieders bereik!

Om de twee à drie jaar vervangen we ons volledige gamma waardoor we alleen maar recente modellen in huis hebben. Het materiaal wordt bovendien nauwkeurig nagezien en onderhouden van zodra het binnengebracht wordt. Daardoor ben je er zeker van dat je veilig en rustig de pistes af kan suizen.

De verzekering dat je in de beste omstandigheden je hartje kan ophalen!


Veilig betalen
Betalingsmethoden: payment