Ski verhuur Ski-rental

Skiverhuur in Europa voor kortingsprijzen - Boek uw ski's online !

Skiverhuurwinkels | Ski-Rental.nl

Deze winter is de skiverhuurwinkel van Ski Rental open in je skidorp, net zoals in 350 andere wintersportcentra in Frankrijk en Europa.

Het team in je Ski Rental-winkel is er trots op om deel uit te maken van Europa's grootste netwerk van ski- en snowboardverhuurders.

Skiverhuurwinkels - Ski Rental

Onze medewerkers zijn professionelen met veel ervaring op het vlak van wintersporten. Zij helpen je elke dag van het wintersportseizoen met een grote glimlach en geven persoonlijke raad. In onze Ski Rental-winkel verhuren we een uitgebreid aanbod aan ski- en snowboardmateriaal voor alle leeftijden, alle disciplines en alle smaken.

Ben je een snowboardfan of doe je liever aan Noords skiën, wil je de top bereiken in Alpijns skiën of trek je liever de bergen in met een stevig paar sneeuwschoenen? Ter plaatse vind je alle geschikte materiaal voor jouw discipline en smaak. Schoenen, ski's en snowboards kan je ook via onze website reserveren.

Betalen kan via onze beveiligde betalingsmodule of met een cheque die je per post opstuurt. Dankzij deze eenvoudige en snelle oplossing kan je van uitzonderlijke kortingen genieten die tot 50% kunnen bedragen! Eenmaal ter plaatse kan je in onze winkel nog altijd extra materiaal huren: skipakken in de juiste maat, een helm om je kinderen veilig de piste af te laten dalen,... Wij hebben de grootste merken in huis en willen alleen maar materiaal van hoogstaande kwaliteit verhuren dat regelmatig vernieuwd en nagekeken wordt.

Het is voor ons heel belangrijk om het huren van ski's voor iedereen toegankelijk te maken en daarom spannen wij ons voortdurend in om onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Kom het zelf even controleren: het volstaat om in de skiverhuurwinkel van Ski Rental even langs te lopen om onze lage prijzen en de laatste promoties te leren kennen!


Veilig betalen
Betalingsmethoden: payment